Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

aias

Πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση έμπειρου τερματοφύλακα βρίσκεται ο Αίας Γαστούνης σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες του ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ.

Ο "Άγιαξ" βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του έμπειρου και ικανού τερματοφύλακα Γιώργου Τσαούση (φωτό). Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ απομένει μόνο η τυπική ανακοίνωση της συμφωνίας των δυο πλευρών, πράγμα που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ξεκινώντας λοιπόν από τη θέση του "άσου" ο τεχνικός του Αίαντα Αλέξης Γαβριλόπουλος και το νέο φιλόδοξο Δ.Σ. του συλλόγου της Γαστούνης, προσπαθούν να χτίσουν μια ισχυρή ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας. Μάλιστα γίνονται ήδη επαφές με αρκετούς άλλους παίκτες και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Όσον αφορά στον Γιώργο Τσαούση, ο 34χρονος τερματοφύλακας, έπαιξε την σεζόν που μόλις τελείωσε στη Δάφνη Ανδραβίδας (ήταν εκεί πάλι πριν 5 χρόνια όταν κατέκτησε το πρωτάθλημα), ενώ παλιότερα αγωνίστηκε στο Κάστρο. Μέσα στις επιτυχίες του ήταν ένα πρωτάθλημα ακόμα με τον Αστέρα Αμαλιάδας και δυο κύπελλα Ηλείας με τους βυσσινί. Έχει αγωνιστεί ακόμα στους Πάνθηρες, τον Εθνικό Αμαλιάδας και την Αναγέννηση, στην οποία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

©-PAPADATOS