Δευτέρα 1 Απριλίου 2013



Γαστούνη: «Έφυγε» ο Νίκος Ιωάννου

  


Ο Νίκος Ιωάννου, η μεγάλη ποδοσφαιρική φυσιογνωμία του Αίαντα Γαστούνης και του Ηλειακού ποδοσφαίρου, δεν είναι πια μαζί μας... Στα 58 του χρόνια «έφυγε» για το αιώνιο ταξίδι, χτυπημένος από νόσο νευρολογικής φύσεως.

Στη γωνιά των αγγέλων… θα συναντήσει τον φίλο του και τον έτερο σκόρερ, της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής του στιγμής, τον Γιάννη Χρονόπουλο, που πριν λίγα χρόνια έφυγε και αυτός από τη ζωή. Οι δύο τους, ήταν οι παίκτες, που με δικά τους γκολ, είχαν χαρίσει τη νίκη στον Αίαντα Γαστούνης, στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (Στάδιο Καραϊσκάκη-1987), με αντίπαλο τους Ερασιτέχνες του ΠΑΣ Γιάννινα(2-1).


Ο εκλιπών υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής του Αίαντα Γαστούνης, που ήταν η μεγάλη του αγάπη, ενώ στην ομάδα διετέλεσε προπονητής και παράγοντας για πολλά χρόνια. Το 1978 έπαιξε στη Β’ Εθνική με την φανέλα του Πανηλειακού, ενώ είχε αγωνισθεί και στον ΠΑΟ Βάρδας (πήρε το πρωτάθλημα το 1992, σε ηλικία 37 ετών πέτυχε 25 γκολ), στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, την Προοδευτική Μανολάδας, τον Ατρόμητο Καβασίλων και άλλες ομάδες.


Το στερνό του αντίο η γυναίκα του Σπυριδούλα, τα παιδιά του Παναγιώτης, Γιάννης και Γεωργία, οι συγγενείς του και οι φίλοι του, θα το πουν στις 11 το πρωί του Σαββάτου από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Γαστούνης .


Γιάννης Μουρούτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

©-PAPADATOS