Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

aias

Χωρίς κάποια επίσημη μεταγραφή , πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο στους «ερυθρόλευκους» του Αίαντα Γαστούνης, καθώς όπως λένε οι διοικούντες της ομάδας, αν δεν πέσουν… οι υπογραφές, και κατατεθούν τα δελτία στην ΕΠΣΗ, δεν πρόκειται να ανακοινωθεί κάποια άλλη μεταγραφή.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι υπάρχει συμφωνία με τρεις ακόμα παίκτες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και άλλοι, ανάλογα βέβαια με τα κενά που θα προκύψουν. Ήδη φεύγουν από το περσινό ρόστερ, μετά τους Σταθόπουλος και Σάκκο που ήταν για έναν χρόνο , ακόμα έξι παίκτες! Πρόκειται για τους Λάβδα, Ραφτόπουλο, Φωτόπουλο, Χρόνη, Τεκερλέκη και Γκογκάκη.

Οι οποίοι βέβαια δεν μένουν παντελώς ελεύθεροι… αλλά θα παραχωρηθούν με κάποιο συμβολικό ποσό. Παράλληλα από τις ακαδημίες του συλλόγου προωθούνται στην α ομάδα, οι Γιαν. Μπίρμπας, Γιαν. Λουκουμάκιας, Ηλ. Νικολόπουλος και Αν. Γελαδάς.
Όσο για την προετοιμασία, αυτή προσανατολίζεται να ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, υπό τις οδηγίες φυσικά του Αλέξη Γαβριλόπουλου, που υπολογίζει σε ένα ρόστερ των 22 με 23 παίκτες .
Ανανέωσε ο Κάσσας
Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες του ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ ο Αίας ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κάσσα (φωτό).
Ο 26χρονος αμυντικός διακρίθηκε στο περσινό πρωτάθλημα και η γενική του απόδοση ικανοποίησε τη διοίκηση και τον προπονητή που έδειξαν ότι ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

©-PAPADATOS